Helmen met keurmerk

Hoewel het NTA 8776 keurmerk oorspronkelijk bedoeld is voor organisaties in de zorgsector, wordt het ook steeds vaker gebruikt voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij fietshelmen. Het keurmerk geeft aan dat een fietshelm voldoet aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid en bescherming. Het NTA 8776 keurmerk voor fietshelmen wordt ... Lees meer
Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Hoewel het NTA 8776 keurmerk oorspronkelijk bedoeld is voor organisaties in de zorgsector, wordt het ook steeds vaker gebruikt voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld bij fietshelmen. Het keurmerk geeft aan dat een fietshelm voldoet aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid en bescherming.

Het NTA 8776 keurmerk voor fietshelmen wordt uitgegeven door de Stichting ART (Anti-Rotatie Test), een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met de certificering van producten op het gebied van veiligheid. Om het keurmerk te krijgen, moet een fietshelm aan strenge eisen voldoen op het gebied van schokabsorptie, ventilatie, pasvorm en bevestiging.

Een fietshelm met het NTA 8776 keurmerk biedt de fietser de zekerheid dat deze helm veilig en betrouwbaar is. Dit kan bijdragen aan een vermindering van het aantal ernstige hoofdletsels bij fietsongevallen. Daarnaast kan het keurmerk ook helpen bij het maken van een weloverwogen keuze bij de aanschaf van een fietshelm, omdat het aangeeft dat de helm voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Kortom, het NTA 8776 keurmerk voor fietshelmen geeft aan dat een helm voldoet aan strenge veiligheidseisen en biedt de fietser de zekerheid van een veilige en betrouwbare helm. Bij de aanschaf van een fietshelm is het dan ook aan te raden om te letten op het NTA 8776 keurmerk, zodat je zeker weet dat je een helm koopt die aan de hoogste veiligheidsstandaarden voldoet.

Filteren op

Prijs
Merk
Kleur
Diameter helm
Filter